(02) 584 85 55 - Delovni čas: PON - PET 7:00 - 16:00 in SOB 7:00 - 11:00 valjutomer@gmail.com

Urgenca 24 ur

Urgenca 24 ur za živali je namenjena zagotavljanju nujne veterinarske oskrbe živalim v primeru nenadnih zdravstvenih težav ali nesreč, ki se pojavijo izven rednih delovnih ur veterinarskih ambulant. Ta storitev je ključnega pomena, saj živali lahko doživijo zdravstvene težave ali poškodbe kadarkoli, tudi zunaj običajnega delovnega časa veterinarjev.

V urgencah 24 ur za živali se ponavadi nudijo naslednje storitve:

  1. Nujna oskrba: Veterinarji obravnavajo nujne primere, kot so hude poškodbe, zastrupitve, akutne bolezni, težave s dihanjem, hude bolečine in druge kritične situacije, ki zahtevajo takojšnje zdravljenje.
  2. Diagnostika: Veterinarji izvajajo diagnostične postopke, kot so krvne preiskave, rentgenski pregledi, ultrazvok, elektrokardiografija (EKG) in druge diagnostične metode, da ugotovijo vzrok težav živali.
  3. Zdravljenje: Živalim se nudijo nujni medicinski postopki in zdravljenje, ki je potrebno za stabilizacijo njihovega zdravstvenega stanja. To lahko vključuje intravensko terapijo, dajanje zdravil, kirurške posege in druge nujne ukrepe.
  4. Hospitalizacija: Če je potrebno, se živali hospitalizirajo in spremljajo v urgencah 24 ur, dokler se njihovo zdravstveno stanje ne izboljša ali stabilizira.
  5. Svetovalne storitve: Veterinarji nudijo tudi svetovalne storitve lastnikom živali, 
urgenca 24 ur

da jim pomagajo razumeti stanje svoje živali, pričakovane postopke zdravljenja, možnosti nadaljnjega zdravljenja in druge pomembne informacije.

Urgenca 24 ur za živali je ključnega pomena za zagotavljanje hitre in učinkovite nujne oskrbe živali v času kriznih situacij ter za zagotavljanje lastnikom živali miru in zagotovitve, da je njihov ljubljenček v dobrih rokah, ne glede na čas dneva ali noči.