(02) 584 85 55 - Delovni čas: PON - PET 7:00 - 16:00 in SOB 7:00 - 11:00 valjutomer@gmail.com

O Nas

Po arhivskih podatkih, s katerimi razpolagamo, segajo korenine veterine v Ljutomeru v daljno leto 1873. Takrat je štajerski deželni zbor sistemiziral delovna mesta desetih okrajnih živinozdravnikov, med njimi tudi v Ljutomeru. Skrb za zdravsteno varstvo živali in s tem tudi skrb za zdravstveno varstvo ljudi, se je ohranilo do danes. Ravno te izkušnje in znanje, ki smo jih pridobili skozi leta, so zagotovila, da svoje živali, male ali velike, predajate v prave roke. Lahko se pohvalimo, da so naši takratni veterinarji ustanovili in vodili prvi osemenjevalni center v Sloveniji namenjen prodaji semena. Veterinarska postaja Ljutomer je bila ustanovljena leta 1959 z namenom zagotavljanja zdravstvenega varstava živali na področju občine Ljutomer. Z lastninskim preoblikovanjem leta 1998 je nastala Veterinarska ambulanta Ljutomer d.o.o., ki je verificirana zasebna veterinarska organizacija in opravljmo dejavnost javne veterinarske službe.

Imamo ekipo zaposlenih, ki pokriva široki spekter storitev. Skrbimo za redno izobraževanje in izpopolnjevanje vaseh zaposlenih, saj se zavedamo, da ni napredka brez stalnega strokovnega izpopolnjevanja in vlaganja v sodobno

veterinarska ambulanta ljutomer

diagnostično opremo.

Trenutno je zaposlenih 14 delavcev, 7 veterinarjev, 3 veterinarski tehniki, 3 administratorji in zaposlena 1 čistilka. Sedež firme in veterinarski prostori se nahajajo v Ljutomeru, na  Razlagovi ulici 7. Delovni čas ambulante in trgovine je od 7.00 do 16.00. Izven delovnega časa smo dosegljivi na telefonsko številko (02) 584 85 55 in 031 377 400.

veterinarska ambulanta ljutomer